מכבי חיפה כדורסל
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

מכבי חיפה כדורסל

הפורום של האתר הרישמי של מכבי חיפה בכדורסל

אינדקסחיפושLatest imagesהרשםהתחבר

ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go down 
+5
מכבי חיפה עד המוות
alonso
טל אבריאל
ירוקכהה
אסף רגב
9 posters
מחברהודעה
אסף רגב
משתמש רגיל
משתמש רגיל

מספר הודעות : 180
Registration date : 10.01.08

ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
הודעהנושא: ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeWed Aug 26, 2009 2:29 am

מכבי חיפה כדורגל בשלב הבתים בליגת האלופות! למרות שזה האתר של הכדורסל חשוב לציין ולפתוח על נושא. יאללה חיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alien (חבל שאין לנו גם יורוקאפ בכדורסל ואז הייתה עונה אירופית מדהימה גם בכדורגל וגם בכדורסל- במיוחד עם הסגל שבנינו עכשיו)
חזרה למעלה Go down
ירוקכהה
משתמש רגיל
משתמש רגיל

מספר הודעות : 12
Registration date : 23.08.09

הודעהנושא: להביא את פרקינס ולנצל את המומנטום   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeWed Aug 26, 2009 10:03 am

יש לנצל את המומנטום של האוהדים וההתלהבות הקהל כדי להביא את פרקינס ולהפציץ במנויים...יש רעב גדול להצלחה ופרקינס יעורר את כולם !!
לפי הפירסומים מכבי ת"א הציעה לו 350 אלף דולר והוא שוקל את ההצעה ....זה לא סכום בשמים זה ראלי...אני מקווה שיש פעילות מאחורי הקלעים ושכולנו נופתע .
חזרה למעלה Go down
טל אבריאל
Admin
Admin

מספר הודעות : 155
Registration date : 13.10.08

הודעהנושא: Re: ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeWed Aug 26, 2009 12:55 pm

ירוקכהה כתב:
יש לנצל את המומנטום של האוהדים וההתלהבות הקהל כדי להביא את פרקינס ולהפציץ במנויים...יש רעב גדול להצלחה ופרקינס יעורר את כולם !!
לפי הפירסומים מכבי ת"א הציעה לו 350 אלף דולר והוא שוקל את ההצעה ....זה לא סכום בשמים זה ראלי...אני מקווה שיש פעילות מאחורי הקלעים ושכולנו נופתע .

כשהסגל מלא והתקציב כבר נוצל כולו ואפילו יותר זה בהחלט סכום בשמיים, וזה רק הנטו, העלות של הקבוצה היא חצי מליון דולר, וזה בלי לזכור שכדי להביא אותו אתה צריך לשלם הרבה יותר ממה שמכבי ת"א מציעה לו. לא יקרה.
חזרה למעלה Go down
alonso
משתמש רגיל
משתמש רגיל

מספר הודעות : 15
Registration date : 10.08.09

הודעהנושא: Re: ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeWed Aug 26, 2009 1:21 pm

^^^איך הסגל מלא אין מספיק שחקנים יש 10 ...
נידמה לי שצריך 12 לא ??
חזרה למעלה Go down
מכבי חיפה עד המוות
משתמש רגיל
משתמש רגיל

מספר הודעות : 143
Registration date : 17.08.09

הודעהנושא: Re: ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeWed Aug 26, 2009 2:56 pm

חבר'ה לא צריך להשתגע למרות ששוב חיפה עשתה זאת והיא מראה שהיא הקבוצה הכי טובה בארץ!עכשיו לנושא הכדורסל: חיפה לא חייבת את פרקינס כי הוא שחקן יקר וגם צריך להציא לו יותר ממה שת"א הציעו לו,ועכשיו יש את חג'ג' שירכז ועם אני לא טועה גם ג'ייסון ריץ' מרכז וזאת תיהיה בעיה בשביל פרקינס לבוא,אני אומר שפשוט לא צריכים גארד צריכים עוד גבוה אחד!יש לנו רק 3 גבוהים והם קוז'י,דבון וטיילר וזה לא יספיק!רק עוד גבוה אחד והסגל לפי דעתי יהיה מצוין...
חזרה למעלה Go down
אסף רגב
משתמש רגיל
משתמש רגיל

מספר הודעות : 180
Registration date : 10.01.08

הודעהנושא: Re: ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeWed Aug 26, 2009 4:12 pm

[quote="ירוקכהה"]יש לנצל את המומנטום של האוהדים וההתלהבות הקהל כדי להביא את פרקינס ולהפציץ במנויים...יש רעב גדול להצלחה ופרקינס יעורר את כולם !!
לפי הפירסומים מכבי ת"א הציעה לו 350 אלף דולר והוא שוקל את ההצעה ....זה לא סכום בשמים זה ראלי...אני מקווה שיש פעילות מאחורי הקלעים ושכולנו נופתע .[/

מה הפכת את זה עכשיו לנושא של כדורסל?! זה נושא של ליגת אלופות ואם אתה רוצה לדבר על פרקינס תפתח על זה נושא ותפסיקו להגיב פה על דברים של כדורסל זה נושא של מכבי חיפה כדורגל!!
חזרה למעלה Go down
Assaf
Admin
Admin
Assaf

מספר הודעות : 465
Registration date : 06.08.07

הודעהנושא: Re: ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeWed Aug 26, 2009 4:15 pm

[quote="אסף רגב"]
ירוקכהה כתב:
לפי הפירסומים מכבי ת"א הציעה לו 350 אלף דולר והוא שוקל את ההצעה ....זה לא סכום בשמים זה ראלי...אני מקווה שיש פעילות מאחורי הקלעים ושכולנו נופתע .[/

מה הפכת את זה עכשיו לנושא של כדורסל?! זה נושא של ליגת אלופות ואם אתה רוצה לדבר על פרקינס תפתח על זה נושא ותפסיקו להגיב פה על דברים של כדורסל זה נושא של מכבי חיפה כדורגל!!
בפורום של מכבי חיפה בכדורסל...
חזרה למעלה Go down
http://www.mhbasket.co.il
ruined
משתמש רגיל
משתמש רגיל

מספר הודעות : 312
Registration date : 25.07.08

הודעהנושא: Re: ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeWed Aug 26, 2009 7:04 pm

הבנתי שג'ף רוזן מסרב להביא זר גבוה נוסף זה נכון?
בכל מקרה מכבי חיפה עושה טעות אדירה לדעתי,עם כל הכבוד אני לא מכיר קבוצה שיכולה לשרוד עם 10 שחקנים ש2 מהם היו שחקני פוסטר שנה שעברה.
לדעתי הרבה אנשים הולכים להתאכזב השנה וחבל כי עם עוד 2 שחקנים הייתה יכולה להיות לנו קבוצה אדירה.
חזרה למעלה Go down
ירוקכהה
משתמש רגיל
משתמש רגיל

מספר הודעות : 12
Registration date : 23.08.09

הודעהנושא: Re: ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeWed Aug 26, 2009 8:04 pm

[quote="אסף רגב"]
ירוקכהה כתב:

אני יורה לכל הכיוונים!!!
אני מרגיש שנעשית טעות ענקית באי החתמת פרקינס, בטח עכשיו שהוא לא קיבל אזרחות וחוזה ברוסיה. יש צ'אנס להביא אותו , אפילו אם צריך לשחרר עכשיו שחקנים מהסגל.
שנה שעברה הביאו שלושה זרים באמצע העונה :דיקסון וההוא שלא שיחק וההוא שהוחלף ע"י זה שלא שיחק (לא זוכר את השמות) ....מה היתה העלות שלהם ? זה בדיוק מה שחוסכים עכשיו על פרקינס אבל ישלמו אח"כ באמצע העונה.
הסגל לא נבנה נכון וזה ברור לפני האימון הראשון ..אי אפשר לבנות קבוצה רצינית בלי רכז זר !
אני מתפלא על אבי : מי הביא את ארתור לי ? מי התעקש על ג'י סטרייט באמצע העונה בליגה לאומית ? מי כמוהו יודע חשיבות של רכז זר אז למה השנה שמים את הכדור בידיים של בנדה וחג'ג' ?
חזרה למעלה Go down
orenkamisha
משתמש רגיל
משתמש רגיל

מספר הודעות : 2
Registration date : 13.08.09

הודעהנושא: Re: ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeWed Aug 26, 2009 8:46 pm

אני מבין את הכוונה הטובה שלך אבל לארג' תהיה על הכסף שלך ולא על הכסף של מישהו אחר. הקבוצה היא שלו ואם ימצא לנכון יביא ואם לא אז לא.
חזרה למעלה Go down
אלי הירוק
משתמש רגיל
משתמש רגיל

מספר הודעות : 105
Registration date : 29.08.08

הודעהנושא: Re: ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSun Aug 30, 2009 6:14 pm

אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!
חזרה למעלה Go down

ליגת אלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 1
 Similar topics
-